Friday, October 7, 2011

Väljer att kliva av här. Dags för helg! (69,45)

Köper

Köpte på 69,65. Får se om vi kan fajtas med 70-strecket.

Thursday, October 6, 2011

Torsdag sjätte Oktober tjugohundraelva

Jag tycker om att sälja när ERIC känns jättestark och köpa när botten ser ut att ha gått ur totalt. Det gjorde jag också idag, sålde på styrka alltså. Länge såg det ut som vi hade lyckats sälja på den övre halvan av dagens prisspann men mot slutet blev det galet drag och det hela framstod i lite mer måttligt ljus dager. Min tradingstil är ju dock sådan att jag försöker fånga en dagsrörelse varför jag mot slutet av dagen sällan tar nya positioner. Med andra ord, jag är nöjd med idag. Så här såg det ut:

Väl mött imorgon!

Säljer

Tar min vinst och går 67,20

Köpte

Lång från 66,60

Wednesday, October 5, 2011

Onsdagen



Mitten på veckan, vecka 40, är det och vi fick se en lätt trendande ERIC. Vi var på rätt spår, tyvärr hoppades det av lite lättvindigt idag, men jag kände att när aktien vände tvärt ned strax innan jag sålde så kunde det gått fort utför. Törs man hoppas på pengar in imorgon?

Resten av dagen

Tror inte vi får se så mycket mer spännanade rörelser idag. Kastar in handduken för dagen.

Säljer

64,45

Lunchtrading

Hoppas alla har en god lunch. Jag går lång 64,65

Tuesday, October 4, 2011

Dagens

Idag slog ERIC fram och tillbaka igen. Under perioder låg vi i läge för att plocka hem en vinst. I dessa volatila tider tycker jag dock det är läge att gapa efter lite större stycken och därför slutade dagen med en liten förlust. Siffror nedan. Vi provar imorgon igen.



Nu stiger USA igen. Får se om det här är botten för ett tag.
Mvh

Stänger positionen

Vi hade en liten nedgång, men verkar inte bli mer nu. Stänger (62.80).

Update

ERIC B senast 62.70

Det går upp och det går ner. Känslan är alltjämt att det lutar utför. Vi hänger kvar med den korta ett tag till och ser om vi kan komma nån vart med den.

Kort posse

Kort från 62,50 kr

Monday, October 3, 2011

Oktobers första dag tradades som så..

Dagens update på eftermiddagen kom dessvärre inte ut när jag tryckte på "Publicera" utan något hakade upp sig. Ledsen för det, men publicerade det iaf så fort detta upptäcktes. Hursomhelst så var jag kort under större delen av denna ryckiga dag och lyckades till slut bärga några tio-öringar i vinst.

Med detta vill jag önska en god afton!

Täckte i callen

Som ni säkert också förstod så täckte jag den korta i callen.

Update

Som ni förstod så gick jag kort när botten på 64,60 bröts. Sålde på 64,55.

Morgonen

Jag är baissad. Kort om ERIC bryter dagens botten.

Sunday, October 2, 2011

Fredagens trading

Det var nära nära att vinsten skulle blivit dubbelt så stor då ERIC bottnade på 66 och jag låg och letade läge att täcka strax under 66. Återköpte på 66,45 då det alltså aldrig bröt nedåt, men är nöjd med det efter att ha klarat av en bra vecka här på bloggen, +3.3% om man adderar dagsresultaten. Imorgon börjar en ny, på återseende!