Sunday, July 3, 2011

Fin Ericsson-trading

Handeln i Ericsson har gått bra sett ett år tillbaka i tiden. Som det pratas om i trader-kretsar så gäller det i dagens verklighet att försöka överlista algo-firmornas burkar, som skapar mycket brus, och istället försöka fånga större kursrörelser. Detta är ett tema för tradingen här på bloggen. Affärerna är baserade på min historiskt lönsamma strategi som är grundad på teknisk analys och anpassas med sunt förnuft efter rådande marknadsklimat. T.ex. hanteras blankningar med största försiktighet under extrem bull market och omvänt med långa positioner under extrem bear market.

I nuläget tar jag bara upp trades i Ericsson, men möjligtvis kommer jag publicera affärer i fler aktier framgent.

Grafen i botten på detta inlägg visar resultatet av strategin. Juni 2010 till Juni 2011 gav det 65%. Följer du bloggen kommer du forhoppningsvis få se liknande utveckling under resten av 2011*. Det kommer att tas både långa och korta positioner. Vill du följa signalerna så se till att du har möjlighet att blanka.


Jag som skriver har tidigare bl.a. arbetat som trader på en HFT-firma samt gjort diverse internships i finansbranschen och har en passion för trading. Bloggen är till för att marknadsföra min egen trading-stil och jag har då valt att exemplifiera den med ERIC B eftersom den är mycket likvid. Tidigare skrev jag bloggen Intraday bets.


Kontakta mig på ericssontrading (a med snabel) gmail punkt com







Trevlig resa


*att följa signalerna är ingen garanti för att tjäna pengar. Hela eller delar av ditt investerade kapital kan vid ofördelaktig utveckling försvinna