Thursday, October 13, 2011

Dagens summering

Ojdå, idag gick det åt pepparn. Hamnade snett från början och det blev värre allt eftersom dagen passerade. Inte mycket mer att säga, vissa dagar ser det ut som nedan, det är en ofrånkomlig del av trading. Imorgon försöker vi plocka tillbaka förlorad mark.

Jag går ur här (68,70)

(rättat från tidigare då texten föll bort)

Lunch update

ERIC senast 69,60


Vi har halkat ner på lite minus. Inväntar ytterligare utveckling för att se om vi kan komma upp igen eller om det blir dags att kliva av.

Köper

70,30 är priset

Wednesday, October 12, 2011

Tyckte ERIC kändes som ett blanknings-case hela dagen då den uppförde sig svagare än index och kunde inte riktigt förmå mig att prova den långa sidan vilket ju inte nödvändigtvis heller hade gett så mycket om position inte hade tagits i väldigt rätt läge förstås...

Ingen trading idag

Jag kan inte få mig till att handla idag. Kopplar av resten av eftermiddagen och satsar på bra trades imorgon!

Idag

God lunch. Jag var sugen på att gå kort. Sen när det blev drag uppåt kom jag av mig lite. Avvaktar..

Tuesday, October 11, 2011

Dagen

Efter trevlig trading kom trevlig fotboll. Dagen var bra, plockade en femtioöring på börsen efter att den förväntade uppgången infann sig. Det kunde dock varit mer ERIC var upp och nosade precis där jag hade planer på att sälja, men det hela gick fort och fick avvakta och hoppas på att den skulle komma upp igen, men aktien orkade inte. Blev helt okey ändå.



Auf wieder hören

Stängde i callen

Sålde i upp-callen på 70,85.

Kränger i callen

tömmer här.

Update II

ERIC drar på lite grand. Rider en stund till. Om det vänder går jag ur.

Update

Ericsson är i stillastående. Vi avvaktar ytterligare utveckling. Hoppas på att den positiva trenden från de tidigare dagarna kommer dra upp aktien en bit under eftermiddagen.

Lång igen

Köpt på 70,35

Monday, October 10, 2011

Måndag





Det blev lite trading här på ericsson-trading till slut och vilket drag det blev när USA öppnade! Vi fick inte med oss någon större del av den fina trenden under dagen, vilken dock till en början inte var mer än ett enda kajkande fram och tillbaka runt 69,50-strecket. Hursomhelst, en 55-öring bärgades och alla vinster, stora som små, är lika välkomna så jag är nöjd. Trevlig kväll

Behåller aktierna in i slutet

Får se om vi får starka sista 10 :)

Vi ger oss på ett köp

Jag långade på 69,95

Lunch-update

Skapligt lugnt i ERIC hittills. Vi avvaktar tills vi ser mer rörelse.

Sunday, October 9, 2011

I fredags

Vi tampades med 70 strecket utan att riktigt lyckas etablera oss ovanför det. Detta ledde till att positionen stängdes. Ha en fortsatt trevlig helg så handlar vi mer imorgon!

Mvh