Friday, July 22, 2011

Fredagsslut

Eftersom ERIC B inte lyckades hålla sig på rätt sida ingångskursen så sålde jag tillbaka. Inga nya positioner.

Trevlig helg!

Avvaktar men är beredd

Det är inte den kraft i uppgången som jag skulle vilja se. De sura siffrorna från igår måste fortfarande finnas med i åtanke.  Är beredd att sälja tillbaka min position in i marknaden om den ERIC bryter ner under 83.90 igen.

Köper

Gör ett försök på uppsidan och köper på 83.90.

Fredagsmorgon

Ericsson presenterade dåliga siffror igår. Får se om det blir till att blanka på den idag igen. Säljer kort om den bryter under dagslägsta. Det kan också vara så att vi har en återhämtningsdag framför oss. Därför är jag beredd att köpa om den bryter uppåt

Thursday, July 21, 2011

Summerar rapportdagen

Det blev endast en trade denna rapportdag, men en bra sådan. Tjänade 1.48%. Det monetära resultatet av ett bet med 10 000 aktier ges av rutan nedan. Nu får vi hoppas att ERIC B fortsätter att ha fin volatilitet under de kommande veckorna.

Täckt

Aktien kom ner. Helt plötsligt gick det väldigt fort. Fick igenom min order på 83.20.

Sålde kort

Tog en kort position på 84.45. Nu kan det gå fort i båda riktningarna. Hoppas jag får rätt.. Lägger ut en köporder en bit ner. Vid 83.20 ligger den på i nuläget.

Morgonen har bjudit på nyheter

Mer sura siffror från Ericsson idag. Aktien har följaktligen öppnat ned. Jag håller tummen väldigt nära blankningsknappen just nu. Ett försök till brott på nedsidan är det som krävs för en kort position från min sida.

Wednesday, July 20, 2011

Uppdatering och summering

Min köporder som jag skrev om blev träffad och jag tog därmed och avslutade dagens tradingaktiviteter. Vinsten blev 1 krona 25 öre eller närmare bestämt 1.35%. Imorgon rapporterar Ericsson på morgonen. Ser fram emot fin volatilitet. På återseende! /Carl

Köporder

Lägger in en köporder på 91.10.

Nytt bet

Går kort i ERIC B. 92.35 är priset som betalas.

Tuesday, July 19, 2011

Tisdagsbokslut

Noterar en trade som gav en vinst på 1.2% att stoppa ner i skattkistan efter att ha sålt i callen på 91.55.

En uppdatering av läget

Min position har utvecklats fördelaktigt nu på eftermiddagen. Hoppas på fortsättning ända in i mål. Siktar på att sälja i, eller strax före, stängingscallen.

Dagens öppning

Det är fin volatilitet i Ericsson-aktien såhär inför rapporten och den har öppnat starkt på morgonen. Passar på att köpa på på 90.45.

Monday, July 18, 2011

Summering

Idag fick vi in en fin trade. Resultatet av ett bet med 10 000 aktier nedan.


Låt oss ge oss på't imorgon igen.
Nu tid för bad!
Carl

Täcker

Slutligen fick vi se ett släpp. Täckte nyss på 89.45

Gick kort

Fick ut dem på 90.85

Ny vecka..

..nya trades i ERIC B. Kommer försöka gå kort igen om den bryter ner.

Sunday, July 17, 2011

Hur ser marknaden ut

Bra tradingresultat hänger ihop med vetskap om hur marknaden ser ut. Veckans Affärer ordnar seminarium om HTF handel m.m. http://www.va.se/events/2011/05/trading-tech/index.xml