Saturday, September 3, 2011

Fredagen



Gick lång under förmiddagens björnmarknad. Eftersom det var just sådan så gick jag ur när ERIC inte orkade hålla staken. Drog en chansning inför statistiken, men borde hållit mig till mitt anförande igår om att inte betta på tre dagar i rad med samma kurva. Hur som helst, en helt ok vecka där vi lyckades plocka igen tisdagens tapp under följande dagar och sluta på plus.

Friday, September 2, 2011

Felbet

Chansade inför statistiken. ERIC kändes lite pigg. Men sämre siffror än väntat och ingen ide att vara kvar. Säljer här (71,8)
Testar att köpa igen (72,05)

Kliver av

Avvaktar och säljer (71,95)

Lång position

72,05

Thursday, September 1, 2011

Höstterminens första dag


Grafen ovan är nästan en kopia av gårdagen. En initial uppgång som mattades för att sedan skjuta fart igen formandes en topp (jämför grafen från gårdagen). Slutligen en lite sömnig stängning. Hursomhelst, skojigt att denna klonartade till utveckling även gällde tradingmässigt. Jag misstänkte dock vi skulle mycket högre än vad som blev fallet och funderade för ett slag på att hålla traden en stund längre.

Får vi en tredje likadan på raken? Skulle inte tro det. Imorgon blir det till att satsa på att annan form på dagskurva än denna skall uppenbara sig! Sammanfattningssiffror nedan:




Tar vinsten

Sälj här (72,80)

Mål

Funderar på om vi kommer att få göra säljorder i intervallet 72,80-73 eller om man ska ge sig tidigare..

Köpte

I enlighet med min skiss nedan är det lång pos. som gäller från 71,60

Inför dagen

Bilden nedan sammanfattar rätt bra hur jag ser på positionstagning under morgonen.

Wednesday, August 31, 2011

Dagen summerad

Avslutade sommaren med en bra trade. ERIC verkade pigg så som den kan vara när den återupptar en stigande trend efter en vilodag, så det blev lång position.

 Lyckades få ut dem på en bra nivå också. Att sälja när upptrenden är som starkast och känslan att aktien flyger är svårt, men oftast rätt. Hade i.o.f.s. bestämt att sälja runt den nivån innan, men kraften i den sista delen av uppgången gjorde detta svårare.



Imorgon börjar höstsäsongen. Väl mött!

Sålde

På 71,95.

Trade update

ERIC B har styrt kosan in på ytterligare positivt territorium. Siktar på att hänga med upp till området 71,80-72.

Time to buy

Köp på 70,75

Tuesday, August 30, 2011

Dagens trade

Lyckades inte tämja ERIC idag. En blankning skulle varit mer på sin plats. Börsen känns ändå rätt skojig just nu. Jobbar vidare med den imorrn. Det något trista resultatet av ett 900kkrsbet i siffror nedan.

Stoppar traden

Säljer här på 69,60.

Lunch update

Jag gick lång på 70,80. Vad hände sen, luften gick ur och snabb färd nedåt. Vi inväntar ytterligare utveckling, med en lång position fortfarande vid liv..

Morgonstrategi

God morgon! Min konkreta strategi för morgonen är att köpa om ERIC B åter betalas i 70,80.

Monday, August 29, 2011

Dagen

Dag nummer 2 utan trading här på bloggen. Det blev rörelser, men valde att stå utanför. Mest eftersom jag ville blanka men inte fick nåt bryt nedåt som jag var sugen att hänga på.

Nu hänger vi inte läpp för detta. Imorrn blir det trading!

Make Easy Money Trading Simple Options Trading Platform. Up To %81 Return Hourly. High Bonuses. www.eztrader.com

Förmiddagen var lugn

Tog inga trades. Tar det lite lugnt som jag skrev igår. Funderar på att leta lägen på kortsidan snarare än uppåt idag.

Sunday, August 28, 2011

Fredagens trade


Hoppas edra helger har varit till belåtenhet. Eftersom det inte skedde i fredags kommer här en summering av tradingdagen. Jag köpte på en nivå och sålde på en högre. Där emellan hände en hel del. Från tröstlöshet och att vara mycket nära att dra en stopp-loss till en fin raket. Sålde mycket nära dagshögsta igen. Som sagt i ett tidigare inlägg, sådant har en hel del med flyt att göra och brukar få betalas tillbaka. Det blir intressant att se vad marknaden har att bjuda nästa vecka. Det känns som det finns lite osäkerhet över hur man ska tolka läget efter Bernankes tal och sådant brukar inte passa min handelsstil. Kommer därför att vara lite försiktig inledningsvis.

Hörs imorrn!